januar 15, 2008
Valg af køkkenfirma
Forrige Søndag drog vi forventningsfuldt rundt til åbent hus, hos stort set alle køkkenfirmaer i Esbjerg. 5 timer senere var vi mere forvirrede, end da vi startede. Alle steder havde sælgeren tralvt med at fremhæve netop deres produkts fortræffeligheder. Problemet er bare at for os lignede det meste hinanden.
Så hvordan vælger vi det rigtige køkken? når vi i bund og grund allerede er trætte oveni hovedet, af alle de facts vi fik slynget i hovedet?
Hej Birgitte…..du har slået hovedet af sømmet i bund – du har ret – forskellene er efterhånden eventyrligt små – det er efterhånden generelt detaljefifleri og ‘politiske priser’ som skiller de enkelte leverandører.
Mit råd er klart, at du måske mere skal udvælge din køkkenleverandør udfra konsulenten end fra mærket – langt hovedparten af enkeltdelene/slutproduktet kommer fra samme leverandør i sidste ende – herunder greb, hængsler, låger, lyskilder, bordplader m.v..
Stil nogle klare krav/forventninger – kunne være 100 % udtræk på skuffer, softluk på skuffer og låger, find din stil/fronterne, dine krav til betalingsbetingelser osv. og gå direkte til sagen med disse krav klart defineret – så må resten være et spørgsmål om måden man bliver behandlet på (konsulenten) samt naturligvis prisen…..eller endnu bedre kør de 30 km. hjemmefra og kom ned og besøg os i Ribe (DK`s måske mindste, men fantastisk hyggelige køkkenforretning) – du skal være velkommen, såmen også blot til en uforpligtende snak.
Med venlig hilsen
Preben Kjær
Fa: Evald Puggaard Aps, Ribe
http://www.evald-puggaard.dk
Hej Birgitte.
Jeg kan kun tilslutte mig det Preben skriver. Derudover er det en god ide at trække lidt på sit netværk. Der vil altid være nogen i ens omgangskreds, famille, arbejdskolleger etc der har nogle positive/negative erfaringer at dele med dig.
At levere et lækkert køkken og tilmed uden de store fejl og forsinkelser, er faktisk ikke så let som man skulle tro. Så hvis andre har ‘fået ørerne i maskinen’, kan de i det mindste sørge for at i ikke bruger samme køkkenfirma.
Held og lykke i det sydjyske, måske skulle du tage Preben på ordet, han lyder som en fornuftig køkkenmand!
Mvh Peter